El Tec fa més fàcils els àpats a centenars de persones grans o en situació de risc durant el confinament pel coronavirus

A l’inici d’aquest confinament, Grup Llobet va decidir llançar, mitjançant El Tec; un servei exclusiu per a particulars i pensat especialment per fer més fàcil el confinament a col·lectius de risc i persones grans, on s’ofereix tots els menús de la setmana, amb cuina sana i equilibrada i del territori, a domicili. D’aquesta manera, Grup Llobet busca fer possible que tothom gaudeixi de bons àpats sense la necessitat de sortir de casa. Així, cuidar-nos al màxim entre tots i totes. En definitiva, es tracta d’’un servei per apropar la cuina a qui té més difícil cuinar.

Fills amb pares confinats ens fan arribar el seu agraïment

D’ençà que Llobet va posar en marxa aquest revolucionari servei, centenars de famílies de la Catalunya Central ja n’han fet ús, així com als fills i filles de persones amb risc immunitari que els fan arribar aquests menús a casa. Per aquesta raó, tot l’equip de Grup Llobet se sent profundament satisfet de saber que col·labora en aconseguir que famílies i persones que pertanyen a grups de risc (i, per tant, tenen dificultats per sortir a comprar i passar aquest confinament) tinguin accés a una alimentació saludable i de qualitat. L’objectiu primordial d’aquest projecte és servir d’ajuda i suport dels col·lectius més vulnerables i les persones grans. Aquest repte, avui, s’està complint i ho volem compartir amb vosaltres.

Agraïm a tots aquells que han dipositat la seva confiança en nosaltres. Continuem treballant per oferir el millor a aquelles persones que ara ho tenen més complicat.