Tothom es mereix un Nadal excepcional

L’empresa de distribució alimentaria Grup Llobet i Sor Lucia Caram, del Convent de Santa Clara de Manresa. Han creat la iniciativa, TOTHOM ES MEREIX UN NADAL EXCEPCIONAL.

Aquest any més que mai és un any de canvis, d’adaptar-nos a una nova situació… Sabem que potser no tots podrem celebrar el Nadal com sempre. La Covid19 ens ha tocat a uns de més a prop, a d’altres no tant. Però tots d’una o una altra manera; hem fet un gran STOP i hem parat a pensar què era el més important per a cada un de nosaltres.

Com no podia ser d’una altra manera, LLOBET REGALS, segueix al peu del canó per tal que aquestes festes nadalenques, COM MAI, puguin celebrar-se.

Hem elaborat un lot de Responsabilitat Social Corporativa. Per tal que amb la seva adquisició, puguem ajudar a aquelles famílies que més ho necessiten.

Per la compra de 2 Lots de Responsabilitat Social Corporativa, Llobet Regals, donarà un altre a la Fundació del Convent de Santa Clara de Manresa. 

Lot Responsabilitat Social Corporativa

També disposarem d’aquest lot als nostres establiments; per aquells clients que vulguin fer el seu donatiu comprant aquest lot que anirà directe íntegrament al Convent de Santa Clara o a les associacions amb les que ja hi col.laborem durant l’any, de les poblacions  on som presents. 

 Fem entre tots, que aquells que més ho necessiten, puguin celebrar un BON NADAL!