Tothom es mereix un Nadal excepcional

L鈥檈mpresa de distribuci贸 alimentaria Grup Llobet i Sor Lucia Caram, del Convent de Santa Clara de Manresa. Han creat la iniciativa, TOTHOM ES MEREIX UN NADAL EXCEPCIONAL.

Aquest any m茅s que mai 茅s un any de canvis, d鈥檃daptar-nos a una nova situaci贸鈥 Sabem que potser no tots podrem celebrar el Nadal com sempre. La Covid19 ens ha tocat a uns de m茅s a prop, a d鈥檃ltres no tant. Per貌 tots d鈥檜na o una altra manera; hem fet un gran STOP i hem parat a pensar qu猫 era el m茅s important per a cada un de nosaltres.

Com no podia ser d鈥檜na altra manera, LLOBET REGALS, segueix al peu del can贸 per tal que aquestes festes nadalenques, COM MAI, puguin celebrar-se.

Hem elaborat un lot de Responsabilitat Social Corporativa. Per tal que amb la seva adquisici贸, puguem ajudar a aquelles fam铆lies que m茅s ho necessiten.

Per la compra de 2 Lots de Responsabilitat Social Corporativa, Llobet Regals, donar脿 un altre a la Fundaci贸 del Convent de Santa Clara de Manresa.聽

Lot Responsabilitat Social Corporativa

Tamb茅 disposarem d鈥檃quest lot als nostres establiments; per aquells clients que vulguin fer el seu donatiu comprant aquest lot que anir脿 directe 铆ntegrament al Convent de Santa Clara o a les associacions amb les que ja hi col.laborem durant l’any, de les poblacions聽 on som presents.聽

Fem entre tots, que aquells que m茅s ho necessiten, puguin celebrar un BON NADAL!