Grup Llobet replica a Cardona el segon establiment Llobet 1923

L’empresa bagenca Grup Llobet, reinaugura el passat divendres 30 de juliol, un dels seus establiments més emblemàtics amb 37 anys d’antiguitat, el Supermercat Llobet de Cardona, a la carretera del Miracle.

Durant aquests anys s’han anat fent petites remodelacions, però és ara, quan li han donat una volta de 180º.

Fotografies de la inauguració del Supermercat Llobet el 1984. Cedides pel Fotògraf Sr. Joan Ramonet, l’autor.

Grup Llobet, apropa el seu “nou mercat” del segle XXI a Cardona. Ha ampliat l’antic Llobet per transformar-lo en un establiment de 500m2, per a oferir un ampli ventall a tots els seus clients.

Aquest establiment comptarà amb Peixateria pròpia directament de les Cases d’Alcanar. Un “Sushiman” que no deixarà indiferents als amants de la cuina asiàtica.

Una altra de les noves  incorporacions en aquesta nova botiga, és la seva pròpia fleca: La Fleca 1923, on es podran degustar productes elaborats amb massa mare i deliciosos mossecs per a tots els paladars.

Grup Llobet i Veritas, líder en menjar ecològic a Catalunya, han arribat a un acord de comercialització dels seus productes a Cardona. Així mateix, Llobet1923, comptarà amb un ampli assortiment de productes Eco al seu Racó Veritas.

Grup Llobet facilita el servei a domicili de les comandes rebudes per WhatsApp, mail o llobetonline.cat.

Fotografies de la reinauguració del Supermercat Llobet el 30 de Juliol de 2021.

Volem donar les gràcies a tots els clients i clientes que dia a dia, confien en Grup Llobet! Sense vosaltres, tot això no hauria estat possible.

Menja sa, viu feliç