Medalla al Treball President Macià

El govern ha atorgat al nostre president Ramon Llobet, la Medalla al Treball President Macià 2021.

Ramon Llobet, sempre ha estat vinculat al negoci familiar d’alimentació. Va iniciar la seva trajectòria laboral als 16 anys, al costat del seu pare, Ignasi Llobet Vila. L’any 1923, el seu pare va obrir la primera “graneria” a Manresa. El 1959 van obrir el primer “Autoservei Llobet” a Manresa, on Ramon Llobet en va assumir el càrrec, apostant sempre per la innovació, l’alimentació i la proximitat. Darrere d’aquest primer ha obert 40 supermercats més. Ramon Llobet va ser pioner a crear lots i paneres de Nadal amb la línia de Llobet Regals; una de les empreses líders en la creació de lots de tot Espanya. Actualment; és el president del Grup Llobet, grup empresarial dedicat a la producció i a la distribució alimentària, amb més de 90 anys d’experiència en el món de l’alimentació.

Ramon Llobet amb el seu fill, Ignasi Llobet a les instal.lacions de Grup Llobet

En total, 31 persones han estat premiades amb aquest distintiu i un total d’11 entitats ho han fet amb la Placa al treball President. Aquest any s’agrupen les dues convocatòries, 2020 i 2021, atès que per les restriccions sanitàries de l’any 2020 no es va poder dur a terme la cerimònia de lliurament de les plaques i les medalles al mèrit al treball.

Aquests guardons reconeixen persones que dins del món de treball hagin destacat per les seves qualitats, mèrits personals o pels serveis prestats.

Així mateix, els guardons reconeixen empreses o organitzacions que hagin destacat en alguna d’aquestes categories; foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat; responsabilitat social i corporativa; igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar i corresponsabilitat entre dones i homes dels treballs de mercat i domèstic i de cura de persones.

Tota la familia de Grup Llobet, està molt contenta amb aquest premi!

Felicitats Sr Ramon!

Recull de la notícia del Regió 7