Taller: Ou ferrat amb patates i molt saludable!

Fa uns dies vam fer el primer taller presencial postpandèmia. Quines ganes teníem de poder tornar a veure’ns les cares per parlar d’alimentació saludable!

El taller anava destinat a públic familiar que va omplir la Sala Polivalent del Casal La Llar de Gironella. Vam parlar d’alimentació saludable en etapa escolar i ens vam centrar en l’esmorzar, un àpat important per començar amb bon peu el dia.

Quan vam acabar els primers 30 minuts d’explicació, vam passar a la pràctica fent un esmorzar saludable molt especial que va captivar, tant pels ulls com pel seu gust, a la vintena de persones que omplien la sala.

Vam acabar el taller preparant una granola supersaludable feta amb flocs de civada i fruits secs, elaborada tan sols en un minut de microones per aquells dies que se’ns enganxen els llençols i anem amb més presses de les que voldríem

Gràcies Gironella per acollir-nos en aquest taller presencial tan especial!

Aina Llobet Ribas– Nutricionista de Grup Llobet – Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (Col·legiada número CAT001555)

També et pot interessar: 8 Tips per una tornada a l’escola d’allò més saludable | Cuidem les teves defenses! | La xocolata!