Àpats de Festa

Grup Llobet us proposem passar les festes amb els de casa, aprofitant cada instant al màxim i sense haver de cuinar! Per això us oferim la possibilitat de passar Nadal amb la família i estar-hi al 100% present, sense haver d’estar pendent dels canelons o de comprar els galets de l’escudella. Us presentem els nostres Àpats de festa!

Si doneu una ullada al _GrupLlobet_Àpats de Festa 2021 (el podeu trobar a les botigues i també a les xarxes), veureu que l’hem dividit en quatre grans grups: els entrants, primers plats, segons i postres.
Al grup dels entrants trobareu propostes fresques i innovadores com ara els Mossecs 1923, variat de canapès de salmó, formatge i caviar o humus amb crudités, entre d’altres. També podreu compartir una cassoleta de guacamole amb torradetes, carpaccio de vedella amb parmesà i oli aromatitzat. O, fins i tot, gaudir d’un parell d’amanides fresques llamàntol.

Pel que fa als primers plats, un dels plats estrella de Nadal: els canelons. En trobareu de tota classe i per a tots els gusts; canelons de rostit de Nadal, canelons d’ànec i foie amb beixamel trufada i uns exquisits canelons de xiitake i xampinyons per qui us satisfà més la versió healthy-vegetariana d’aquest plat.
Si parlem de plats de cullera, un altre clàssic de Nadal és l’escudella i al catàleg no hi podia faltar! També hi ha la proposta d’una crema de marisc amb raviolis de verdures i uns raviolis de ceps amb foie pels amants de les salses trufades.

Si ens fixem en els segons plats, veiem una àmplia oferta de plats proteics tots ells molt gustosos i suculents. Si busquem un segon on l’ingredient principal sigui la vedella, podem escollir entre una llata de vedella amb llenegues o la terrina amb bolets i premsat de patata. Si ens agrada l’ànec, trobarem una cuixa d’ànec 5 aglans rostida a la taronja per llepar-nos els dits! Pels amants dels peus de porc, uns peus farcits de vedella amb salsa de ceps.

Pels més clàssics, un pollastre de pagès rostit amb ceba de Figueres i fruits secs. Pels fans del cabrit, dues opcions: la cuixa de cabrit al forn o bé l’espatlla cuita igualment al forn. I per acabar amb els segons, un suquet exquisit de rap amb patates de gust suau i delicat.

Finalment, 4 postres d’allò més dolces per acabar posant la cirereta a l’àpat. Entre les 4 propostes hi podrem trobar un coulant de xocolata amb fruits secs garapinyats, un cremós de vainilla amb mousse d’avellana o bé un mascarpone amb xocolata i cafè. També hi ha l’opció d’acabar l’àpat de festa amb un assortit de fruita fresca variada.

Els enzims, les vitamines i la quantitat d’aigua d’aquestes fruites faran d’elles les millors aliades del nostre organisme .

Aquest any, doncs, t’ho posem molt fàcil. Només t’has d’encarregar de gaudir amb els teus i nosaltres farem la resta!

Escull i encarrega el menjar pels dies més especials de l’any!

Salut, bons aliments i BON NADAL!

Aina Llobet Ribas– Nutricionista de Grup Llobet – Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (Col·legiada número CAT001555)