La kombucha de Carlos Ríos arriba a tots els  Supermercats Llobet.

El passat 21 d’abril, Carlos Ríos va presentar el seu nou producte “Cola Realfooding” a la nostra botiga Llobet 1923 de Crist Rei a Manresa. Durant la jornada van venir Realfooders de totes les edats que volien parlar amb ell, fer-se una foto o que els firmes un llibre de record, ja fos per ells o per a regalar per Sant Jordi.

Què és la Kombucha?

La Kombucha és una beguda fermentada elaborada a base de te (generalment negre, verd i oblong o blau) i sucre. Després de la fermentació duta a terme per cultius simbiòtics de bacteris i llevats, el producte final inclou; una bona dosi de polifenols, àcids orgànics, fibra, diferents aminoàcids, elements essencials, vitamines del grup B, enzims i substàncies bactericides. No conté gas (les seves bombolles són producte de la fermentació) i el percentatge de sucre és molt baix (<2%, la majoria és fermentat i convertit en altres compostos). Gràcies al seu baix contingut en sucres no és necessaria refrigerar-la ja que es conserva perfectament a temperatura ambient.
Per la seva gran quantitat de probiòtics, és una bona elecció quan vulguem prendre una beguda substituint als refrescos ensucrats. A més, presenta tots els beneficis presents en el te triat per a la seva elaboració. Per tant, la Kombucha és considerada una beguda amb un alt poder antioxidant.
Conté microorganismes probiòtics, que contribueixen a mantenir una microbiota saludable i poden millorar la digestió. Manté composts presents en el te que s’associen amb beneficis en la salut.
La fermentació redueix toxines, antinutrients i carbohidrats fermentables.
Es generen vitamines, CO₂ i àcids com el fòlic (important en el metabolisme cel·lular), glucurònic, làctic, màlic o acètic.

Qui és Carlos Ríos?

Dietista – nutricionista  de Huelva i influencer (1,5 M de seguidors a l’Instagram) conegut per ser el propulsor del moviment realfooding, i també de la coneguda aplicació MyRealFood on pots escanejar les etiquetes dels productes que t’interessen i així saber si són aptes pel consum saludable, a l’aplicació també s’hi poden trobar milers de receptes sanes perquè les puguis fer des de casa.

Què és ser un Realfooder?

És un moviment que se centra en el consum de menjar real i d’aliments saludables. Fuig de tots aquells que han estat processats de manera industrial, ja sigui amb hormones, sabors artificials, sucres processats.. etc.

També et pot interessar: Lelixir de la immortalitat, Oferta Saludable