El Llobet del C/Roger de Flor de Manresa, escenari del nou videoclip Monotonía de la cantant internacional Shakira & Ozuna

Som del Departament de Producció audiovisual de la productora que rodarà el videoclip de la Shakira i volíem poder visitar algun dels vostres Supermercats per gravar-hi part del nou videoclip...

Així començava aquesta aventura fa poc d’un mes… Uf quins nervis, ni ens ho crèiem!

Sense adonar-nos, estàvem immersos en la gravació d’un videoclip amb una de les artistes més internacionals del moment. El nou videoclip de la Shakira en col·laboració del també reconegut cantant Ozuna, amb la cançó MONOTONIA, ❤️🗡🧸 es gravaria a Manresa i un dels nostres Supermercats hi formaria part!

En qüestió de dies, vàrem conèixer a dos representants de la productora, van fer fotos i valorar diferents Supermercats del Grup, el que més va encaixar segons les característiques del rodatge, va ser el Supermercat Llobet de Roger de Flor. Si, com ho llegiu, la Shakira ha estat a un dels nostres establiments!

El dia de la gravació va ser tota una aventura, aquest Supermercat va estar a disposició de la productora i tot el seu equip, des de les 9 del matí del dissabte 10 de setembre, fins a la matinada del diumenge dia 11. Tancàvem la persiana a quarts de 5 de la matinada, però molt satisfets per l’experiència viscuda!

Un dia diferent amb gairebé més de 100 persones que formaven l’equip de rodatge, no sabíem ni com ens hi ficaríem tanta gent allà!😜

Un equip que va convertir el nostre Supermercat del C/Roger de Flor en l’escenari de la nova cançó de la cantant. Al·lucinant!

Tots els departaments estaven al 120%, des de direcció, il·luminació, art, so, imatge, especialistes, perruqueria i maquillatge, vestuari, segurett, producció… Tots, un GRAN EQUIP que vetllava perquè tot sortís perfectament seguint les directrius del Director i la Cantant.

Des de Grup Llobet estem molt agraïts per formar part d’aquest projecte!

I com no podia faltar, l’emoció es va apoderar de nosaltres, je je …

Quan va acabar el rodatge, vàrem aconseguir l’esperada foto amb aquests dos meravellosos artistes.

Moltes gràcies a tot l’equip i molta sort amb aquesta nova cançó!