Pagesos (Josep M. Pladellorens)

Els nostres productors locals

Ens comprometem fermament amb els pagesos locals, reconeixent la seva inavaluable contribució a les nostres comunitats. Treballem amb ells per a promoure la sostenibilitat, la qualitat i el desenvolupament econòmic regional. La nostra dedicació es reflecteix en cada producte, recolzant la vitalitat de les nostres arrels i l’excel·lència del local.

En el bucòlic entorn de Sant Vicenç de Castellet, en una “petita” finca, hi trobem la masia de Josep Maria Pladellorenç, membre de la tercera generació de pagesos que s’ha dedicat a l’agricultura de diverses varietats d’hortalisses. (cols, albergínies, pebrots, cebes, mongetes tendres i calçots)


Relació amb Llobet

Des de l’any 1990, el Grup Llobet ha estat comprador de les seves collites, adquirint una àmplia gamma de productes.

El nostre comprador de fruita i verdura en Kamal contacta amb ell a les primeres hores del matí per comprovar el punt òptim de collita, i al confirmar-ho, Josep es dirigeix directament al camp per recollir-los, assegurant-se que arribin a la central amb la màxima frescor possible.

Un cop a la central, la fruita es distribueix el mateix dia a les nostres botigues del grup garantint així la frescor i qualitat que ens defineixen.

Grup Llobet; ha creat una campanya per tal de poder identificar els productes locals dels pagesos. Els podràs trobar a tots els nostres Supermercats Llobet identificant el proveïdor de la collita.

Josep M Pladellorens, agricultor local de Grup Llobet