El Sopar del Centenari de Llobet s’omple de solidaritat amb l’atenció infantil i juvenil d’Althaia

El Sopar Solidari, a la Rectoria Godmar, va acollir més de 330 persones i va rebre el suport d’una cinquantena d’empreses i institucions

El director general de Grup Llobet, Ignasi Llobet, va parlar del llegat en un doble sentit: el que vol deixar als seus fills i la contribució de la seva empresa per construir un món millor. Aquesta reflexió va formar part d’un emotiu discurs amb el qual l’amfitrió de la festa donava la benvinguda als comensals solidaris. És així com Grup Llobet ha volgut obrir el seu centenari a la societat i solidaritzar-se amb el projecte de millora dels espais per a infants i joves de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Més de setanta d’empreses i institucions van donar suport a aquesta iniciativa, començant per la propietat de la Rectoria Godmar (Callús), que va cedir l’espai. Els convidats feien una donació de 100 euros per cobert, mentre que diferents organitzacions van contribuir amb 1.000 euros per cada taula reservada, a més d’altres patrocinis i aportacions en espècie.

La Fundació Althaia, va compartir amb tots els assistents el seu projecte de participació i mecenatge per millorar les àrees d’atenció a infants i joves. L’objectiu és renovar els espais perquè ajudin a transformar l’atenció pediàtrica, adaptant-la als nous models assistencials, i aconseguir que el pas dels infants per l’hospital sigui una experiència de coneixement i creixement.

El projecte inclou diferents actuacions, la remodelació de la Unitat d’Hospitalització de Pediatria, l’escola i l’hospital de dia així com la reestructuració de la Unitat de Neonatologia.

L’esdeveniment va comptar amb l’assistència d’una representació de professionals de la Fundació Althaia encapçalada pel president del Patronat i alcalde de Manresa, Marc Aloy.
Althaia va lliurar al Grup Llobet un reconeixement com a “Amic d’Althaia” pel seu compromís i implicació en els projectes de mecenatge de la institució. El va recollir el mateix Ignasi Llobet.

Moltes gràcies per fer-ho possible!

Menja sa, viu feliç 😉