La terrassa de Ca l’Arpellot, una opci贸 de primera

鈥淟a primavera ha venido, nadie sabe c贸mo ha sido鈥 Antonio Machado va descriure amb aquesta frase l鈥檃rribada d鈥檜na estaci贸 diferent. Amb la primavera arriba el bon temps i aix貌 vol dir tornar a gaudir de les terrasses, les reunions a l鈥檃ire lliure i, en definitiva, aprofitar el sol, la llum i la calor que comen莽a a treure el cap. I una de les opcions m茅s atractives que pots trobar 茅s la terrassa de Ca l鈥橝rpellot de l’avinguda de les Bases de Manresa.

Tamb茅 et pot interessar: El secret de la reina i el papa |聽El nostre rellotge intern (encara) no ha canviat l鈥檋ora|聽La quinoa, el gra protegit pels d茅us聽| L’esport i la dieta vegana

La terrassa de l鈥橝rpellot 茅s un lloc idoni per fam铆lies i nens, que podran c贸rrer i jugar lliurement. A m茅s, trobareu un hort on podreu collir les vostres fruites i hortalisses totalment naturals, afegint m茅s valor a la vostra visita i donant un bon exemple als m茅s petits sobre la cura dels aliments i la natura. Ja coneixeu el nostre objectiu: estendre el gust per la salut.

Aire lliure i productes de qualitat

Aquest espai ser脿 una oportunitat per treure profit a la qualitat dels productes Arpellot, ja que tens la possibilitat de menjar all脿 mateix. Tens l鈥檕pci贸 de gaudir dels plats ja preparats que tenim, amb una quinzena de propostes s煤persanes que no contenen cap exc茅s de greixos, sucres o additius. Tamb茅 hi ha opcions per nens ben atractives, com les pizzes totalment saludables, desenvolupades amb la Fundaci贸 Al铆cia.

D’altra banda, tamb茅 tindr脿s l鈥檕pci贸 d鈥檕blidar-te de cuinar i deixar que et preparem els plats que vulguis especialment per a tu. Aix铆 doncs, podr脿s escollir entre diferents opcions de productes frescos i que els nostres cuiners et preparin un bon plat perqu猫 puguis dedicar el teu temps a la terrassa i a relaxar-te. Regaleu-vos una bona estona i desconnecteu mentre esteu amb nosaltres.

Aix铆 doncs, si el que busqueu 茅s passar una bona estona en fam铆lia mentre compartiu uns 脿pats saludables i nutritius, al mateix temps que podeu desconnectar i envoltar-vos de llum, calor i natura, Ca l鈥橝rpellot 茅s la resposta. Veniu i gaudiu d鈥檜n espai 煤nic i atractiu, amb plats deliciosos i totalment sans. Un moment perqu猫 ho dediqueu completament a vosaltres mateixos.Ca

Tamb茅 et pot interessar: El secret de la reina i el papa |聽El nostre rellotge intern (encara) no ha canviat l鈥檋ora|聽La quinoa, el gra protegit pels d茅us聽| L’esport i la dieta vegana