La participació del Grup Llobet a la Transèquia, tot un èxit

Un any més, Grup Llobet va voler formar part de la 35a edició de la Transèquia, l’esdeveniment esportiu i participatiu que posa el punt final a la Festa de la Llum. Per tal de contribuir amb la cursa, Grup Llobet va preparar una dolça benvinguda a aquells que acabaven la cursa, regalant unes delicioses maduixes.

També et pot interessar: Dormir com un nen per arribar a vell| La quinoa, el gra protegit pels déus|Alimentació i menopausa | L’amor a queixalades.

D’altra banda, els participants, abans de començar la caminada, van poder tastar les fantàstiques botifarres Alven del Grup Llobet, a l’avituallament de Balsareny. En total, es van repartir 12.000 maduixes i 4.000 botifarres que van servir per donar energies (o ajudar a recuperar-les) als 4.664 participants d’aquesta edició de la Transèquia. A aquests cal sumar-hi les 400 persones que van prendre part a la Minitransèquia. Tot plegat va ser possible gràcies a la col·laboració dels voluntaris, uns 300 enguany. En total, pert tant, aquest any han participat 5.364 persones.

La Transèquia és un esdeveniment molt esperat pels manresans i els bagencs, i el Grup Llobet no s’ho podia perdre. Va ser una jornada esportiva amb molt bon ambient, on tothom va poder gaudir de bon temps i d’un final de la Festa de la Llum rodó.

Menja sa, viu feliç