Ca l’Arpellot perfecciona la fórmula dels Suquíssims, autèntics elixirs de la salut

Si els Suquíssims de Ca l’Arpellot ja eren únics, molt més bons i molt més sans que la majoria de sucs que trobem al mercat, ara, la seva fórmula ha estat perfeccionada. Als nous sucs, l’equip de nutricionistes ha decidit afegir-hi extractes naturals vegetals, súperaliments, que els doten d’autèntics valors terapèutics i nutricionals. Aquesta recent incorporació d’extractes, a més, serveix per allargar la no oxidació del producte, és a dir, la pèrdua de nutrients i de vida útil, i els manté inalterables encara més temps.

També et pot interessar: Què menjar per concentrar-te? | La quinoa, el gra protegit pels déusEl cafè, molt més que per despertar-nos | La relació entre les llenties i les lentilles

I és que elaboració d’aquests autèntics elixirs de la salut, fets a la sala blanca de Ca l’Arpellot, és d’allò més curosa, meticulosa i estudiada. Els cinc Suquíssims estan fets, únicament, amb fruites, verdures fresques, hortalisses i herbes aromàtiques, rigorosament seleccionades perquè sedueixin els paladars més exigents.

Estan elaborats a través d’un laboriós procés de premsat en fred (internacionalment conegut com a cold-pressed), que fa que totes les propietats dels ingredients es mantinguin inalterables (vitamines, minerals, font de fibra, antioxidants…) i permet que el gust dels productes perduri més temps que en els processos convencionals, ja que els enzims que fan malbé el suc són molt menys actius.  A més, estan pasteuritzats a alta pressió perquè totes les vitamines estiguin intactes, assegurant en tot moment la seguretat alimentària.

La majoria de sucs del mercat, sobretot els més econòmics, tenen una base del 80 % de poma i, a diferència dels Suquíssims, estan pasteuritzats a altes temperatures, per la qual cosa, perden una gran quantitat de vitamines, com la C o la E. Els Suquíssims, en canvi, combinen molts més ingredients, per la qual cosa, aporten moltes més varietats de nutrients essencials.

Els Suquíssims esta formulats per a especialistes en nutrició amb la finalitat d’aportar, cadascun d’ells, beneficis concrets i complementaris per a l’organisme. Són un complement ideal per a tota la població en general, sobretot per a aquelles persones que volen aportar la dosi necessària de fruita i verdura en cru que l’organisme necessita. També són molt recomanats per a les persones amb carències o necessitats especials.

Qualsevol hora és bona per donar una dosi extra de vitamines, fibra i antioxidants al nostre cos, però els experts indiquen que el moment òptim per a prendre un dels Suquíssims és al matí, en dejú, ja que el nostre cos assimila millor els nutrients. Així que no tens excusa, prova un dels nostres Suquíssims.

Si vols descobrir més temes: Què menjar per concentrar-te? | La quinoa, el gra protegit pels déusEl cafè, molt més que per despertar-nos | La relació entre les llenties i les lentilles