Els Suquíssims, un per un

Si l’altre dia descobríem què eren els nous Suquíssims, avui et presentem cada un dels cinc sucs, descrivint les propietats de cada un perquè et prenguis el que més et convingui a cada moment. Es tracta, com veuràs, de sucs amb unes capacitats extraordinàries en el terreny de la salut.

També et pot interessar: 10 aliments indispensables durant la primavera| La quinoa, el gra protegit pels déus| L’alimentació dels fills i el rendiment escolar | La relació entre les llenties i les lentilles.

  1. Vitamines per donar i per vendre

Què porta?

D’un verd fosc intens i elaborat amb poma, espinacs, gingebre, extracte de càrtam, llimona i espirulina, el Vitality constitueix una important font de vitamines C, A, B2, B6, B12 i E.

Què ens aporta?

És un potent aliat que ens ajuda a reduir el colesterol i té un gran poder antioxidant. A més, t’aportarà unes quantitats estimables de calci, ferro, magnesi, potassi, sodi, fòsfor i iode. El Vitality ajuda a millorar la salut ocular, és un poderós aliment antibacterià i alleuja els símptomes gripals. Té un alt contingut en proteïnes vegetals i carotens

Un bon moment per prendre’l és després d’un menjar copiós, en fases de constipat o gripals.

  1. Pura energia de joventut

 Què porta?

D’un taronja ben viu i fet amb pastanaga, taronja, extracte de pastanaga, poma i carabassa, el Superelixir és considerat l’elixir de l’eterna joventut, el que t’aportarà pura energia.

Conté una llarga llista de minerals: silici, ferro, potassi, fòsfor, sodi, calci, magnesi. I moltíssimes vitamines: A, C, E, B1, B2, B3 i B6.

Què ens aporta?

És l’antídot perfecte per a purificar el fetge, rebaixa els nivells de colesterol dolent i elimina metalls pesants del cos. A més també actua com a antioxidant, beneficia el pàncrees i és un eficaç expectorant de pulmons, broquis i coll. Actua com a protector d’estómac (davant l’acidesa i la gastritis) i és molt beneficiós pel sistema cardiovascular.

Un bon moment per prendre’l és després de fer exercici físic o en moments de sensació de debilitat.

  1. Suc de taronja. Medicinal per excel·lència

Què porta?

D’un groc ataronjat llampant i fet amb taronja, extracte de càrtam i llimona, el Suc de Taronja és el Suquíssim medicinal, un antídot perfecte en moments de grip o refredats, ja que constitueix una important font de vitamina C.

Què ens aporta?

Les propietats d’aquest suc prevenen els refredats i processos gripals, ajuden a curar el mal de coll i milloren la circulació sanguínia. A més, també ajuda a prevenir la formació de pedres als ronyons i tenen un clar poder antioxidant. El suc de taronja és, a més, antitrombòtic, antiinflamatori i protector del fetge. Fins i tot, inhibeixen el desenvolupament de càncers, especialment els de pulmó i de pell.

Un bon moment per prendre’l és quan tinguem necessitat de vitamina C, sobretot amb constipats o processos gripals.

  1. Red Detox. Enforteix el cor, millora la circulació

Què porta?

Fet de remolatxa, poma, gingebre i aranyons, el Red Detox presenta un color granat intens. És una font de vitamines B1, B2, B3, B6 , B9, C, A i E; i de minerals: manganès, potassi i magnesi.

Què ens aporta?

Té un gran poder antioxidant, redueix l’efecte de l’àcid úric i ajuda a dissoldre els trombes de les artèries. A més, també redueix els nivells de colesterol a la sang. D’altra banda, ajuda a prevenir alguns accidents vasculars com aturades cardíaques o infarts aguts de miocardi. També estimula el pàncrees i augmenta la producció d’enzims que afavoreixen la digestió. A més, elimina metalls pesants com el plom o el mercuri.

La cosa no s’acaba aquí, ja que és un antibacterià molt potent, capaç d’eliminar l’Helicobacter pylori, un bacteri responsable de moltes úlceres, i també microorganismes perjudicials, com l’Escherichia coli, responsable de la major part de les diarrees, especialment en els nens, i de molts casos de gastroenteritis.

El Red Detox afavoreix el bon estat de la pell, el sistema nerviós i en la conversió dels aliments en energia, a més de participar en el metabolisme cel·lular i en el funcionament del sistema immune. També és important destacar que intervé en la producció de glòbuls vermells i blancs, en la síntesi de material genètic i en la formació dels anticossos en el sistema immunològic.

Un bon moment per prendre’l és quan es vol fer neteja del cos (detox) i enfortir l’organisme.

  1. Verd energètic. Renova’t per dins.

Què porta?

D’un verd una mica més clar que el Vitality, el Verd Energètic està fet a base pinya, espinacs, poma, menta, extracte de càrtam, llimona i espirulina. Té vitamines C, A, B2, B6, B12 i E; i minerals: calci, ferro, magnesi, potassi, sodi, fòsfor i iode. Té un remarcable contingut en proteïnes vegetals i carotens

Què ens aporta?

És un potent aliat que ens ajuda a reduir el colesterol i té un gran poder antioxidant. A més, ens ajuda a millora la salut ocular i actua com a agent antibacterià, tenint la capacitat d’alleujar els símptomes gripals. Afavoreix la digestió i és antihelmíntic (mata els cucs intestinals). D’altra banda, és el suc ideal per eliminar líquids i per al tractament contra la cel·lulitis. Té un gran efecte diürètic, en cas d’indigestió, diarrea i edemes (retenció de líquids).

Un bon moment per prendre’l és… després de fer exercici físic o en moments de sensació de debilitat, ja que aporta energia.

Si vols descobrir encara més coses: 10 aliments indispensables durant la primavera| La quinoa, el gra protegit pels déus| L’alimentació dels fills i el rendiment escolar | La relació entre les llenties i les lentilles.